Kuivausliina on kestävä ja tehokas apuväline

Koska kuivausliina imee itseensä nestettä 1500 % painoonsa nähden, sen
kuivausteho on verraton. Kevyen painonsa vuoksi se on helposti käsiteltävä ja
neste on helppo puristaa pois yhdellä kädellä.


Helppo­käyttöinen ja monipuolinen

Mm. laitoksissa pintojen tulee olla bakteerivapaita ja hygieenisiä. Siihen tarkoitukseen liina soveltuu mainiosti, koska se on helppo hävittää kertapyyhinnän jälkeen. Kuivausliina on biohajoavaa viskoosia.

Halutessasi voit kuitenkin pestä liinan ja käyttää sen uudelleen. Liina kuivuu nopeasti ja on pian valmis uuteen pyyhintään. Valkoisen värinsä ansiosta liina paljastaa nopeasti irronneen lian.

Kuivausliina soveltuu hyvin myös kasvo- ja silmämeikin poistoon
nukkaamattomuutensa ja ohuen rakenteensa ansiosta. Ohut liina imee itseensä
vain tarvittavan määrän esim. meikinpoistoainetta. Näin kallista kosmetiikkaa
ei kulu hukkaan. Pehmeän liinan kanssa voit käyttää juuri sinun ihollesi
sopivaa kosmetiikkaa tai tarvittaessa vaikka pelkkää vettä.

Kuivausliina tulee tehtaallemme isoissa emorullissa. Meidän tehtävämme on jalostaa siitä juuri sinun tarpeitasi vastaava tuote. Tuoteperheeseemme kuuluu 52 valmista tuotetta. Jos näistä tuotteista ei löydy sinulle sopivaa voimme yhteistyössä suunnitella sinulle oman. Materiaaleista voit valita eri hintaluokan ja mm. imutehon. välillä. Myös arkkikoon voit määritellä itse. Perforoidusta rullasta on helppo repäistä kuivausliina käyttöön. Rulla leveys on 40 cm, mutta arkkikoon ja arkkien määrän rullassa voit itse määritellä.


Ota yhteyttä!

Kysy lisää liinoista ja kuitukankaasta, autamme mielellämme sinua tuote­opastuksessa ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.