Kestävä ja monipuolinen kuituliina

Tiprella-kuituliina sopii kaikenlaiseen pyyhintään

Tiprella on laadukas yleis­käyttöliina, jota voit käyttää sekä kuivana että märkänä. Materiaalina on 70 % viskoosia ja 30 % polyesteriä ja yhden liinan koko on 28 x 40 cm. Voit kuitenkin tilata meiltä liinoja minkä kokoisina tahansa. Kuituliina sopii siivoukseen, kuivaukseen, kiillotukseen, vahaukseen, suodattamiseen jne. ja on tekevien suosikkiliina.

Miksi valita Tiprella?

Kotimainen

  • Imukykyinen
  • Nukkaamaton
  • Sopii märkä- ja kuivapyyhintään
  • Kertakäyttöinen 
  • Kestää liuottimia
  • Biohajoavaa viskoosia
  • Ympäristöystävällinen
  • Voidaan tarvittaessa pestä ja käyttää uudelleen

Kestävä ja monipuolinen kuitu­kangas

Tiprellan liinoissa käytettävät materiaalit takaavat kuituliinan kestävyyden ja moni­puolisuuden. Kuitukangas on loistava apu monenlaiseen pyyhintään ja kuivaukseen. Kuivausliinana Tiprella on ylivoimainen, sillä se imee itseensä nestettä 1 500 % painoonsa nähden.

Remonttiliinapussi – paljon tekevän suosikkipakkaus

Monikäyttöinen siivousliina sopii paljon tekevälle.Tiprella-remonttiliinapussi on tuttu juttu monen työmaalla. Kertakäyttöinen ja liuottimia kestävänä se sopii kaikenlaiseen pyyhintään.

Maalausliikkeille­­­ tahrojen poistoon

Maalitahrojen pyyhintään liina on ylivoimainen, sillä se kestää liuottimia, mutta ei nukkaa. Maalausvälineet puhdistuvat liinalla tarkasti ja viimeistellysti. Kertakäyttöinen liina on helppo hävittää asianmukaisesti.

Kokkaajalle keittiöliinaksi

Kuituliina sopii niin kotikeittiön apuriksi kuin vaativan suurkeittiön tarpeisiin. Sen avulla puhdistat niin kuivat rippeet, kosteat läikät kuin rasvaiset elintarvikkeetkin. Liinan avulla voit myös siivilöidä, suodattaa ja pusertaa elintarvikkeita. Pestyjen vihannesten ja salaatin kuivattamiseen liinasta on myös apua. Salaatti säilyy kevyesti kostutetun liinan ansiosta paremmin.

Siistijöille siivousliinaksi

Kuituliina sopii moppaamiseen ja kaikkien kovien pintojen pyyhintään, mm. pöydät, tasot ja peilit. Liinaa voidaan käyttää kertakäyttöisesti ja paikallisesti ja heittää sen pois pyyhkimisen jälkeen. Voit myös huuhdella liinan ja käyttää sen

tarvittaessa uudelleen. 


Vaativaan sairaalakäyttöön

Kuituliina sopii erinomaisesti sairaalakäyttöön, sillä se vie tehokkaasti liinaan tarttuneet liat ja bakteerit menneessään. Kuituliina on myös hygieeninen, sillä se soveltuu mainiosti kertakäyttöliinaksi. Kun siistimiseen käytetään aina uutta kuituliinaa, estetään tehokkaasti epäpuhtauksien leviäminen tilasta tilaan ja siten pinnoilta potilaisiin. 


Auton vahaukseen ja kiillotukseen

Tiprella-liinalla voit vahata ja kiillottaa vaikkapa auton. Nukkaamaton liina on juuri tähän tarkoitukseen mainio. 


Riittoisa – ja helppo varastoida ja hävittää!

Meiltä saat juuri sen kokoisia liinoja kuin tarvitset, ja niin paljon kuin tarvitset. Voit tilata kerralla myös isomman määrän, sillä Tiprella-kuituliina kestää kaikenlaista varastointia. Riittoisa, helpon varastoinnin ja jätelajittelun liina on syystäkin monien suosikki.


Lisätiedot ja tilaukset:

Lisätietoa tuotteistamme saat soittamalla tai lähettämällä viestiä sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Voit myös tehdä tilauksen suoraan, jolloin saat liinat nopeina toimituksina Porista koko Suomeen.


Perheyrityksemme on toiminut alalla jo yli 40 vuoden ajan, joten kokemusta ammattilaisiltamme löytyy. Sen mitä lupaamme, me pidämme.


Ota yhteyttä!