Nukkaantumaton kuivausliina on todellinen monikäyttöliina

Koska kuivausliina imee itseensä nestettä 1500 % painoonsa nähden, sen kuivausteho on verraton. Kevyen painonsa vuoksi se on helposti käsiteltävä ja neste on helppo puristaa pois yhdellä kädellä. Suosittu Tiprella-kuivausliina on joka kodin monikäyttöinen yleisliina, sopien hyvin myös vaativaan ammattikäyttöön mitä erilaisimmissa työkohteissa.

 

Kestävä ja ekologinen kuivausliina sopii niin kotiin kuin ammattikäyttöön
 

Vaikka liinaa voidaan käyttää kertakäyttöliinana, on sen ominaisuuksiin silti panostettu – esimerkiksi nukkaamattomuus on tärkeää kaikenlaisilla pinnoilla – olipa kyse sitten kertapyyhkäisystä tai uudelleenkäytöstä. Kuivausliina sopii monenlaiseen kuivaukseen niin kotona, autotallissa, autossa, veneessä, rakennustyömaalla kuin tarkan hygieniatason kohteissa. Rullana toimitettavasta kiepistä on helppo repäistä tarvittava arkki. Rullien lisäksi toimitamme myös valmiita arkkipusseja. Kuivausliina on biohajoavaa viskoosia.

 

 

Sairaalat ja muut terveydenhuollon kohteet, koulut ja päiväkodit
 

Mm. laitoksissa pintojen tulee olla bakteerivapaita ja hygieenisiä. Siihen tarkoitukseen liina soveltuu mainiosti, koska se on helppo hävittää kertapyyhinnän jälkeen. Kuivausliinamme on suosittu mm. terveydenhoitoalan siivouskohteissa sekä kouluissa ja päiväkodeissa. Samoin erilaiset suurkeittiöt hyödyntävät tuotteitamme. Liina soveltuu mm. moppaukseen ja muuhun lattiapyyhintään sekä pöytien, oven kahvojen, peilien ja muiden pintojen puhdistukseen.

 

 

Rakennus- ja remonttikohteet
 

Rapatessa roiskuu. Tiprella-kuivausliina on käytetty rakennus- ja remonttikohteissa, joissa tarvitaan nopeaa pyyhkäisyä. Nukkaamattomana se sopii erinomaisesti niin pintojen kuin työvälineiden puhdistukseen. Pensselit, maalitahrat, tapettiliisterit ja muut tarvittavat voidaan puhdistaa liinan avulla tuossa tuokiossa.

 

Autokorjaamot ja erilaiset asennustyöt

Monikäyttöinen puhdistusliina sopii mm. autokorjaamoiden käyttöön. Roiskeet on helppo kuivata imukykyiseen liinaan. Nukkaamattomana liinana se sopii myös esimerkiksi auton kiillotukseen.

 

Samoin huoltoauton vakiovarusteisiin kuuluu Tiprella-kuivausliina.

 

Näppärä kodin yleisliina

Kasvo- ja silmämeikin poistoon: Kuivausliina soveltuu hyvin myös kasvo- ja silmämeikin poistoon nukkaamattomuutensa ja ohuen rakenteensa ansiosta. Ohut liina imee itseensä vain tarvittavan määrän esim. meikinpoistoainetta. Näin kallista kosmetiikkaa ei kulu hukkaan. Pehmeän liinan kanssa voit käyttää juuri sinun ihollesi sopivaa kosmetiikkaa tai tarvittaessa vaikka pelkkää vettä.

 

Autotalliin, veneeseen: tee se itse -henkiselle Tiprella on hyvä yleisliina kaikenlaiseen puhdistukseen, kuivaukseen ja viimeistelyyn. Auton vahaus ja kiillotus sujuu nukkaamattomalla liinalla leikiten. Samoin Tiprella-pakkaus on monen veneilijän suosikki. Ohut liina vie säilytystilaa vain vähän.

 

Mainio tuote jälleenmyyntiin

Suosittu ja moneen muuntuvat liinamme sopii mainiosti jälleenmyyntiin. Mikäli jälleenmyynti kiinnostaa, olethan yhteydessä! Tuote on helppo varastoida, joten tilaa riittävästi kerralla!

 

Millaisen erän tarvitset? Meiltä löytyy!
 

48 kpl, 120 kpl, 320 kpl… valmistamme määrältään ja arkkikooltaan (esim. 20 x 40, 28 x 40 jne.) erilaisia eriä tarpeesi mukaan. Voit valita esimerkiksi pienemmän erän kotikäyttöön tai reilun pakkauksen yrityksesi tarpeisiin. Otamme vastaan niin kotitalouksien pienet kuin yritysten kuin julkisen sektorin isommat tilaukset.

 

Kuivausliina tulee tehtaallemme isoissa emorullissa. Meidän tehtävämme on jalostaa siitä juuri sinun tarpeitasi vastaava tuote. Tuoteperheeseemme kuuluu 52 valmista tuotetta. Jos näistä tuotteista ei löydy sinulle sopivaa voimme yhteistyössä suunnitella sinulle oman. Materiaaleista voit valita eri hintaluokan ja mm. imutehon. välillä. Myös arkkikoon voit määritellä itse. Perforoidusta rullasta on helppo repäistä kuivausliina käyttöön. Rulla leveys on 40 cm, mutta arkkikoon ja arkkien määrän rullassa voit itse määritellä.

 

 

Nopeat toimitukset Porista koko Suomeen

Sijaitsemme Porissa, mutta meiltä lähtee päivittäin toimituksia ympäri Suomen. Kanssamme asioit luotettavasti, ja saat aina kaiken tarvittavan tiedon kysymyksiisi. Oletpa kotitalous, jälleenmyyjä tai yrittäjä, toimitamme nopeasti tarvitsemasi erän.

 

Lisätiedot ja tilaukset kuivausliinoista:

Tarvitsetko pienen erikoiserän vai isomman toimituksen kerralla? Ota yhteyttä, niin lasketaan yhdessä sopiva tarjous tarpeisiisi. Annamme mielellämme lisätietoa toimituksistamme ja tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse, sähköpostilla kuin oheisella lomakkeella. Jos asiat ovat selvät, tiedät mitä tilaat ja olet kenties tilannut meiltä vastaavaa aiemminkin, voit hyvin pistää kuivausliinatilauksen tulemaan saman tien.

 

Kysy lisää liinoista ja kuitukankaasta, autamme mielellämme sinua tuote­opastuksessa ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

 

Toteutamme ekologisia ratkaisuja läpi yrityksemme:

 

  • kuivausliina on biohajoavaa viskoosia
  • kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin
  • lajittelemme kaiken syntyvän jätteen