Laadukas kuitukangas - kuitukangasliina sopii kaikkeen pyyhintään

Tiprella-viskoosiliinarullat imevät itseensä 1700 % vettä omaan painoonsa nähden, joten ne sopivat erinomaisesti siivoukseen.  Liinalla voit mopata lattiaa ja pyyhkiä pölyjä kaikilta kovilta pinnoilta. Voit myös vahata ja kiillottaa auton tai veneen tällä kuituliinalla. Tiprella-viskoosiliinarullat ovat ekologisia ja biohajoavia tuotteita. 

Paperinen puhdistuspyyherulla vai Tiprella-viskoosirulla? Mitä eroa?

Puhdistukseen ja kuivaukseen Tiprella on erinomainen, ja se on hieman kestävämpää kuin esimerkiksi paperinen pyyherulla, joka ei ole läheskään niin imukykyinen ja kestävä. Ohut paperinen versio voi olla useimmiten epäkäytännöllinen, jos on tarpeen puhdistaa tai kuivata suuria määriä nestettä. Tiprella kestää erinomaisesti myös märkäkuivausta. Paperinen liina saattaa menettää ominaisuutensa, jolloin jäljellä kaikille tuttu märkä pallero. Märkäpyyhinnässä Tiprella-liinalla on useita eri pintoja silloin kun liinaa laskostetaan. Paperisella puhdistuspyyhkeellä ei ole tällaista ominaisuutta, tai se katoaa nopeasti käytössä. Tiprella kestää hyvin hankausta, kun taas paperisen pyyhkeen pinta rikkoontuu helposti.

 

Kestää liuottimia ja öljyt sekä maalit

Tiprella kestää liuottimia ja imee itseensä vettä, öljyä ja maalia, joten voit pyyhkiä sillä vaikkapa maalitahrat ja maalaus­välineet töiden jälkeen. Nukkaamattoman Tiprellan voi hävittää helposti polttamalla.

Suosittua: Tiprella-remonttiliinapussi

Tiprella remonttiliinapussi on eräs tunnetuimmista tuotteistamme, eikä syyttä. Nukkaamaton, imukykyinen ja helposti hävitettävä liina sopii rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisille. Tilaa kerralla riittävästi!

 

Suurkeittiöt ja muut korkean hygienian elintarvikekohteet

Tiprella-kuitukangas liina on erinomainen suurkeittiöissä, joissa tarvitaan imukykyistä liinaa. Korkean hygienian elintarvikekohteissa Tiprellaa voi käyttää ketterästi myös kertapyyhkäisyyn.

 

Oiva tuote jälleenmyyntiin!

Suosittu Tiprella-liina on monikäyttöinen ratkaisu, joka sopii yhtä hyvin niin peruspuhdistukseen kuin erikoistuneempaan käyttöön, kuten kiillotukseen ja muuhun viimeistelyyn. Nukkaamattomuus ja valtava imukyky tekevät liinasta niin rakentajien, remontoijien, siivouksen, suurkeittiöiden, korjaamoiden kuin muiden alojen ammattilaisten suosikin. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten liina soveltuu jälleenmyyntiin ja räätälöimme mielellämme toimituksia vastaamaan tarpeitanne.

 

Hyväksi havaittu muun muassa:

 

  • Peilin puhdistuksessa
  • Pöytien puhdistuksessa
  • Lattiapyyhinnässä
  • Auton vahauksessa
  • Auton kiillotuksessa
  • Maalitahrojen pyyhinnässä
  • Työvälineiden puhdistuksessa

Kysy lisää kuitukankaan monipuolisuudesta tai pyydä suoraan tarjous!

Käyttötarkoituksia on monia, ota yhteyttä ja tiedustele lisää! Autamme mielellämme sinua löytämään oikeanlaiset tuotteet käyttötarkoituksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai hyödyntämällä oheista lomaketta.

 

MATERIAALI: puhdas 100 % viskoosikuitu (puukuidusta, eli selluloosasta valmistettu biohajoava muuntokuitu)
KÄYTTÖOHJE: Käytä puhdistukseen kuivana tai märkänä. Kestää myös liuottimia.
KOKO: liina tai rulla, saatavilla eri kokoja

 

Ekologiset ratkaisut kulkevat punaisena lankana läpi yrityksemme:

  • kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin
  • kiinnitämme erityistä huomioita jätteiden lajitteluun
  • biohajoava viskoosiliina on ympäristöystävällinen valinta